2414002829 6976988218 Δαβάκη 38 - Λάρισα katerschoina@gmail.com
hero image
 
 
 
Krystal By Katerina
Στεγνοκαθαριστήριο | Λάρισα

Καλωσορίσατε στο στεγνοκαθαριστήριο "Krystal By Katerina", το απόλυτο προορισμό για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα των ρούχων σας στην πόλη της Λάρισας. Εδώ, συνδυάζουμε την πολυετή πείρα μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας για να σας προσφέρουμε άψογα αποτελέσματα και να φροντίζουμε τα ρούχα σας με εξαιρετική επιδεξιότητα και προσοχή.

Στο "Krystal By Katerina" κατανοούμε πλήρως τη σημασία της καθαριότητας και της σωστής φροντίδας των ευαίσθητων υφασμάτων. Επομένως, χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα και τεχνολογίες στον τομέα του καθαρισμού. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι καταρτισμένο να αντιμετωπίσει κάθε ρούχο με μεγάλη προσοχή και επαγγελματισμό, εξασφαλίζοντας ότι θα επιστρέψει στα χέρια σας σε άριστη κατάσταση.

 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 

Στεγνό καθάρισμα ρούχων

Το στεγνό καθάρισμα είναι η ιδανική λύση για ευαίσθητα υφάσματα και ενδύματα που απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καθαρισμός Δερμάτινων Ρούχων

Οι ειδικοί μας στον καθαρισμό δερμάτινων ειδών διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για να αναζωογονήσουν και να αποκαταστήσουν τη φυσική ομορφιά των δερμάτινων προϊόντων σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καθαρισμός & Σιδέρωμα Ρούχων

Ανεξάρτητα από τον τύπο του υφάσματος, οι ειδικοί μας στον καθαρισμό ρούχων θα αντιμετωπίσουν τα ενδύματά σας με μεγάλη προσοχή και ακρίβεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
 
Άψογη Εξυπηρέτηση

Είτε πρόκειται για το πλύσιμο και το σιδέρωμα καθημερινών ενδυμάτων, είτε για τον καθαρισμό δερμάτινων ειδών ή ακόμη και για την αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, εμπιστευθείτε μας τα ρούχα σας και θα τα φροντίσουμε με μεγάλη προσοχή.

Χρησιμοποιούμε ειδικά προϊόντα και διαδικασίες που εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια, προσφέροντας σας ένα καθαρισμένο ρούχο που φαίνεται και μυρίζει φρέσκο.

Επιπλέον, στο "Krystal By Katerina" κατανοούμε την αξία του χρόνου σας. Γι' αυτό, προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Οι προθεσμίες παράδοσης των ρούχων είναι πάντα τήρησης, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε τα ρούχα σας έγκαιρα και έτοιμα για χρήση.

 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

katerschoina@gmail.com
 
 

2414002829 | 6976988218
 
 

Δαβάκη 38 | Λάρισα