2414002829 6976988218 Δαβάκη 38 - Λάρισα katerschoina@gmail.com
hero image
 
 
 
Krystal By Katerina
Στεγνοκαθαριστήριο | Λάρισα
 
 

 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας στο στεγνοκαθαριστήριο "Krystal By Katerina" και αφήστε μας να φροντίσουμε τα ρούχα σας με απόλυτη επαγγελματική προσοχή και ακρίβεια.

Αφήστε τους ειδικούς μας στο στεγνοκαθαριστήριο "Krystal By Katerina" να φροντίσουν τα αγαπημένα σας είδη με ακρίβεια και αγάπη, προσφέροντάς σας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και απόλυτη ικανοποίηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στεγνό καθάρισμα ρούχων

Το στεγνό καθάρισμα είναι η ιδανική λύση για ευαίσθητα υφάσματα και ενδύματα που απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα.

Με τη χρήση ειδικών διαλυτών και εξειδικευμένων τεχνικών, το στεγνό καθάρισμα αφαιρεί λεκέδες και αναζωογονεί τα ρούχα σας, χωρίς να τα πληγώνει ή να τα αλλοιώνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμός & Σιδέρωμα Ρούχων
Ανεξάρτητα από τον τύπο του υφάσματος, οι ειδικοί μας στον καθαρισμό ρούχων θα αντιμετωπίσουν τα ενδύματά σας με μεγάλη προσοχή και ακρίβεια. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνικές πλυσίματος και προϊόντα που εγγυώνται τον αποτελεσματικό καθαρισμό και την απομάκρυνση των λεκέδων, ενώ παράλληλα προσέχουμε την ποιότητα και την ακεραιότητα των ρούχων σας.
 
  Πουκάμισα 
  Σακάκια
  Μπουφάν
  Κοστούμια
  Δερμάτινα Είδη
  Φορέματα 
 Νυφικά
 Τραπεζομάντηλα   
 Καλύμματα  
 Κουρτίνες
 Βιολογικός Καθαρισμός Παπλωμάτων
 Βιολογικός Καθαρισμός Κουβερτών
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμός δερμάτινων ρούχων

 Οι ειδικοί μας στον καθαρισμό δερμάτινων ειδών διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για να αναζωογονήσουν και να αποκαταστήσουν τη φυσική ομορφιά των δερμάτινων προϊόντων σας.

Με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων και τεχνικών καθαρισμού, εξασφαλίζουμε ότι τα δερμάτινα ρούχα σας θα παραμείνουν απαλά, λαμπερά και προστατευμένα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

katerschoina@gmail.com
 
 

2414002829 | 6976988218
 
 

Δαβάκη 38 | Λάρισα